DSC04898 läppäri ylhäältä1.jpg

Tervetuloa etätunneille kuukausipalveluun!

 

Nyt pääset etäpilates-tunneille missä vaan ja milloin vaan!


Online-palvelu toimii kuukausimaksulla.
Hyödynnä tämän hetken tarjous, ensimmäinen kuukausi €19! Käytä kuponkikoodia 1KK. 

 

Palveluun lisätään uutta sisältöä säännöllisesti ja videoiden määrä kumuloituu. Tällä hetkellä treenivideoita löytyy 34. 

 

Pidempiä ja lyhyempiä koko kehon pilatestunteja (35-60 min) lisätään viikottain lomia lukuunottamatta. Näillä tunneilla vahvistetaan kehon keskustan, hartioiden seudun, kaularangan ja lonkan seudun (esim. pakarat) tukilihaksia. Mukana on myös venyttelyä ja liikkuvuutta lisääviä harjoituksia monipuolisesti. Hengitys on aina tärkeä tekijä harjoittelussa. 

 

Tämän lisäksi palveluun lisätään kehonhuoltoa sekä lyhyempiä harjoituksia eri teemojen ympärille.  

 

Mitä kuukausipalvelu sisältää?

KokoKeho Pilates tunnit    (11 tuntia)

Monipuolinen tunti, joka vahvistaa, linjaa ja mobilisoi kehoa kokonaisvaltaisesti. Usein kuitenkin on jonkinlainen teema tai fokus. Tunnit ovat 35-60 minuutin mittaisia. Tuntien haastetaso etenee loivan progressiivisesti. 

  

Keski- ja jatkotason haaste    (3 tuntia)

Tällä hetkellä on kolme keskitason tuntia. Tunnit vaativat hivenen enemmän kehonhallintaa, tekniikkaa ja voimaa.

Jatkotason tunteja on myös tulossa, kunhan muutamia keskitason tunteja tuotetaan lisää.

 

 

Niska, hartiat, kaula, purulihakset, kurkunpää   (7 videota)
Kaulan ja niskan rentouttamiseen, kaularangan tuen rakentamiseen ja pään linjaukseen. Mukana myös hartioiden linjaukseen vaikuttavien lihasten venytyksiä.

Purulihaksia ja kurkunpään seutua rentouttavia videoita on jo useampi.

 

 

Jalkaterä ja lonkka    (5 videota)

Jalkaterän- ja nilkan liikkuvuus ja vakaus ovat pystyasennon pohja ja vaikuttavat lonkkien ja lantion linjaukseen. Suosittelen kokeilemaan esim. jalkateräjumppaa, vaikutus voi olla yllättävän kokonaisvaltainen! Uusi monipuolisesti lonkkia mobilisoivia tunti lisätään palveluun viikonlopun aikana.

 

 

Kehon herätys    (2 videota)

Tämä kategoria on luotu lähinnä lyhyempiä koko kehon avausta ja tukilihasten herättelyä varten. Kokeile esimerkiksi aamulla, työpäivän päätteeksi tai keskellä työpäivää.

 

 

Hengitys   (2 videota)

Näillä tunneilla keskitytään erityisesti hengitystekniikkaan sekä rintakehän joustavuuden luomiseen, jotta harjoittelun lopputuloksena on vaivaton, luonnollinen mutta tehokas tapa hengittää.

 

 

Perusteet   (6 videota)

Tässä kansiossa on peruskurssin videomateriaali teemoittain. Jos peruskurssista on aikaa, voi kerrata perusteita hivenen hitaammassa tahdissa näiden videoiden avulla.

Saattaa olla esimerkiksi tarpeellista kerrata pään linjaukseen ja kaularangan tukeen liittyviä perusharjoitteita ennen muita kaularankaan liittyviä videoita.

 

Jos et ole käynyt laajaa peruskurssia, suosittelen katsomaan myös KokoKeho Pilates peruskurssin luento-workshop (4 kpl 1h 45min) materiaali läpi. Tällöin ymmärrys syvenee ja ymmärrät paremmin miksi ja miten tehdään mitäkin kehon osaan liittyvää harjoitetta. Saat välineitä sekä kokonaisuuden että yksityiskohtien sisäistämiseen. Tällöin harjoitteiden tekeminen on syvällisempää ja tarkempaa ja saat parempia tuloksia. Ota yhteyttä, jos olet näistä luento-workshopeista kiinnostunut tai muuten epävarma, mistä aloittaa. Mietitään yhdessä, mikä olisi paras ratkaisu tilanteessasi.

 

Tervetuloa myös suljettuun Facebook-ryhmään "KokoKeho Pilates suljettu ryhmä", jossa kerrotaan aina uusista tuntilisäyksistä ja voi esittää toivomuksia uusista videoista ja kysyä kysymyksiä. Ryhmään lisätään myös pieniä tietoiskuja eri teemoihin liittyen ja esim linkkejä mielenkiintoisiin animaatioihin. 

Muistathan, että harjoittelu tapahtuu omalla vastuulla. Mikään harjoitus ei saa tuntua lievää epämukavuutta ikävämmältä. Erityistä herkkyyttä ja varovaisuutta on syytä pitää mielessä niskan ja kaulan sekä purennan alueen harjoitteissa. Vähemmän on enemmän! Jos epäröit onko jokin harjoitus hyvä sinulle, aina voit tarkistaa lääkäriltä tai muulta asianmukaiselta kehon ammattilaiselta. 

Näin aloitat KokoKeho Pilateksen etänä

 

Jos mahdollista, osallistu peruskurssille tai yksityistunneille ennen online-tunteja. Ota rohkeasti yhteyttä, miten peruskurssi tai yksityistunnit voitaisiin kohdallasi järjestää. 

KokoKeho Pilates online peruskurssi järjestetään alkuvuodesta 2021. Kurssi sisältää 4x2h workshoppia Zoomin kautta, kirjallisen materiaalin (Power Point pdf) että harjoitteet YouTube linkkinä. Zoom tapaamiset nauhoitetaan, joten voit myös käydä nämä workshopit rauhassa itsellesi sopivana ajankohtana. 

 

Jokaisen tunnin jälkeen saat myös piilotetun YouTube linkin, jossa on vain kyseisen tunnin harjoitteet kokonaisena harjoituskertana, yhteensä 11 videota. Sekä Zoom workshoppien nauhoitteet että YouTube linkit ovat käytössäsi kolme kuukautta 16.5.2021 saakka.

Zoom tuntien päivämäärät ovat seuraavat lauantait: 16.1., 23.1., 30.1, 6.2. klo 10.30-12.30. 

Kurssin hinta on €135 (lasku lähetetään sähköpostitse). Kyse on online-kurssi pilotista ja hinta on siksi alhaisempi kuin tulevaisuudessa! 

Lue lisää peruskurssista tästä... 
Lue lisää laulajan kehonhallinnasta tästä...

Ilmoittautumiset ja lisätietoa kurssista sähköpostitse info@joiwellness.fi

On ehdottoman suositeltavaa aloittaa peruskurssilla tai yksityistunneilla. Jos tämä ei ole ajankohtaisia ja haluat aloittaa heti, online-palvelusta löytyy myös videokategoria nimeltä “perusteet”, jotka auttavat sinua alkuun pääsemisessä. Kyseessä on sarja videoita, joiden tarkoitus on rauhallisesti edeten johdattaa löytämään kehosi tukilihakset. Keskity aistimaan kehon asennot ja liike sekä tunnistamaan missä tunnet lihasten työskentelevän. Kehontuntemuksen syventäminen on ensiarvoisen tärkeää kehonhallinnan vahvistumisessa. Kun tarkkuus kehittyy kehontuntemuksen myötä, saat parempia tuloksia. Tämän jälkeen voit siirtyä nopeammin eteneviin tunteihin.

Mikäli pilates on sinulle tuttua, voit silti harkita peruskurssille osallistumista. Peruskurssilla saat syventävää tietoa liittyen hengitykseen, pään kannatuksen rakentamiseen, kurkunpäähän, purentalihaksiin ja kurkunpäänseutuun. 

 

Harjoittelussa tarvittavat välineet

 

Pilateksessa pärjäät vähillä välineillä ja alkuun pääsetkin vaikka ilman välineitä. On kuitenkin suositeltavaa jossain vaiheessa hankkia:
 

Pilatespallo 

Pallo voi olla pehmeämpi tai kovempi, läpimitta n. 15-22cm. Pääset alkuun kuitenkin taitellulla ja tiiviille rullalle rullatulla pyyhkeellä.

 

Jumppakuminauha 

Jumppanauha on erittäin monipuolinen väline. Yksikin kuminauha riittää. Mahdollisuuksien mukaan kuitenkin vielä parempi, jos käytössä on yksi keskivahva tai vahva vastuskuminauha esimerkiksi lonkan alueen harjoituksiin. Hartiarenkaan harjoitteissa taas kevyt vahvuus on parempi. Pitkä jumppakuminauha on pilateksessa monipuolisempi (2m). Näitä löytyy esimerkiksi Gymstickiltä tai XXL urheilukaupasta. 

 

Pääset kuitenkin alkuun käyttämällä esim. pyyhettä, kylpytakin vyötä, vyötä, kaulaliinaa jne. 

 

Painot tai painopallot

Painoista on paljon hyötyä liikkeiden tehostamisessa ja tukilihasten tunnistamisessa. Naisille kilon painot on sopivia, miehillekin kilon painot jo tehostaa liikkeen aistimista mutta voit harkita myös 1,5kg tai 2kg painoja. Painojen korvikkeiksi sopii esim täytetty juomapullo tai säilyke, vaikka näiden paino olisikin alle 1kg. Kaikki harjoitteet voi myös aina tehdä ilman painoja. 

Pilatesrulla

Pilatesrulla on erinomaisen monipuolinen väline sekä tasapainon ja syvien lihasten harjoittamiseen kuin lihasjännitysten ja kehon rentouttamiseen. Online-palveluun on myöhemmin keväällä/kesällä tulossa pilatesrullatunteja mutta palvelussa on runsaasti sisältöä, vaikka rullaa et ensi alkuun hankkisikaan. 

Pään alunen

Jos niska on kireä, hyödyt pienestä korokkeesta pään alla. Tähän sopii aivan hyvin pieni tai iso taiteltu pyyhe, joka kohottaa päätä sen verran, että pää on lähtöasennossa hyvässä linjassa.

Kysy neuvoa, jos tarvitset apua välineiden hankkimisessa. 

 

Maksu

Online-palvelu toimii kuukausimaksulla, joka veloitetaan automaattisesti aina kunkin uuden kauden alussa. Maksuvälineinä käyvät kaikki luottokortit sekä PayPal, Google Pay, Samsung Pay. 

Online-palvelun kuukausihinta on €39. HUOM tarjous! Ensimmäinen 1kk hintaan €19, käytä tarjouskoodia 1KK. 

 

Online-palvelu toimii kuukausimaksulla, joka veloitetaan automaattisesti aina kunkin uuden kauden alussa. Muistathan perua, mikäli haluat lopettaa tilauksen.

Maksuvälineinä käyvät kaikki luottokortit sekä PayPal, Google Pay, Samsung Pay.

Ota yhteyttä!

Haluatko tietoa tulevista kursseista?

© 2023 by PLUSONE. Proudly created with Wix.com